اختتامیه سومین جشنواره و نمایشگاه بینالمللی غذاهای سنتی و محلی ارومیه برگزار شد
مراسم اختتامیه سومین جشنواره و نمایشگاه بینالمللی غذاهای سنتی و محلی ارومیه با حضور مسئولان، مهمانان و شرکتکنندگان برگزار شد. به گزارش کارآفرینان موفق، مراسم اختتامیه سومین جشنواره و نمایشگاه بینالمللی غذاهای سنتی و محلی ارومیه با حضور مرتضی صفری، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، خسرو شهبازی، رئیس جهاد کشاورزی، حسن عبداللهی، مدیر صندوق کارآفرینی […]
مراسم اختتامیه سومین جشنواره و نمایشگاه بینالمللی غذاهای سنتی و محلی ارومیه با حضور مسئولان، مهمانان و شرکتکنندگان برگزار شد.
به گزارش کارآفرینان موفق، مراسم اختتامیه سومین جشنواره و نمایشگاه بینالمللی غذاهای سنتی و محلی ارومیه با حضور مرتضی صفری، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، خسرو شهبازی، رئیس جهاد کشاورزی، حسن عبداللهی، مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجان غربی، تعدادی دیگر از مسئولان استانی، شرکتکنندگان، داوران، سرآشپزان و اصحاب رسانه در هتل آنا ارومیه برگزار شد.
مرتضی صفری، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی در این مراسم با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان و خیر مقدم به شرکتکنندگان و مهمانان سومین جشنواره بینالمللی غذاهای سنتی و محلی بیان کرد: دوره بعدی جشنواره پرشورتر و با حضور شرکتکنندگانی از همه استانهای کشور و تعداد بیشتری از کشورهای خارجی برگزار خواهد شد.
او افزود: در عصر تکثر رسانهها، ما با یک انحصار رسانهای مواجه هستیم چرا که فضای موجود جامعه جهانی به طوری طراحی شده که قدرت تفکر را از انسان گرفته و به دلیل بمباران اطلاعاتی که روزانه انجام میشود، انسانها فرصت لحظهای تامل و اندیشه را ندارند و برای این منظور بازگشت به هویت و سنت و رسوم در این عصر امری ضروری است و برگزاری چنین جشنوارههایی این فرصت را فراهم میکند و با شناساندن این سنتها به نسل جدید فرصت تعامل و هماندیشی هم ایجاد میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی با تشکر از اقدامات و خدمات انجام شده توسط استاندار در توجه به حوزههای میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: در سایه حمایتهای آقای معتمدیان چندین بنای تاریخی از جمله مدرسه هدایت، ۲۲ بهمن، شهربازی و خانه انصاری ارومیه و ساختمان دارایی ماکو تحویل این ادارهکل شده است و اعتبارات ادارهکل در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۰ هفت برابر شده است.
صفری با اشاره به اینکه برای نخستین بار هتلها و مراکز اقامتی شهرهای ارومیه، مهاباد، خوی، پیرانشهر و سردشت در شهریورماه امسال پر شدند، بیان کرد: در بررسیهای انجام شده، آذربایجانغربی رتبه ششم کشور در جذب مسافر را به خود اختصاص داد که نشان میدهد این استان در آستانه جهش در حوزه گردشگری قرار دارد.
ظرفیت بالای آذربایجان غربی در جذب گردشگر
غلامحسین عماری، فرماندار ارومیه هم در این مراسم با قدردانی از ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی در برگزاری این جشنواره گفت: آذربایجان غربی با همسایگی با سه کشور خارجی و برخورداری از آثار تاریخی و گردشگری زیبا ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر دارد.
ثبت ملی ۲۰ غذای سنتی آذربایجان غربی
رضا حیدری، معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی بیان کرد: سومین جشنواره بینالمللی غذاهای سنتی و محلی با حضور شرکتکنندگانی از استانهای آذربایجان شرقی، لرستان، تهران، قم، مرکزی، خوزستان، کرمانشاه، اردبیل و … و دو کشور ترکیه و جمهوری آذربایجان برگزار شد و در حاشیه آن نیز کارگاه آموزشی و مسابقه غذا هم اجرا شد.
او اضافه کرد: در تلاش هستیم غذاهای سنتی را در فهرست ملی ثبت کنیم و تاکنون ۲۰ غذای سنتی استان به ثبت رسیده و برای ثبت غذاهای سنتی و بومی که توسط مردم معرفی میشود نیز آمادگی داریم.
در پایان این برنامه سیما حسینزاده از هتلآپارتمان غزال ارومیه، محسن عیناللهی از غرفه مشگینشهر، لعیا بابایی از ارومیه غرفه سیاهچادر بیبیگل، رشیده محمدی از غرفه زنجان، زهرا باحجب قاسمی از غرفه سیاهچادر نقده، قادر اکبری از غرفه قم در بخش نمایشگاه به عنوان نفرات برتر معرفی شدند و در بخش جشنواره و مسابقه غذا نیز خانم شوکتی از ارومیه، آقای رهبری از مشهد و علی کریمی و وجیهه نظری از ارومیه بهترتیب نفرات اول و سوم شدند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0