تفاهمنامه ۱۵۰ میلیارد تومانی برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان کرمانشاه منعقد شد
به گزارش مجله کارآفرینان موفق، «سیامک آزادی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس این تفاهم نامه به شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور تسهیلات با نرخ سود پایین پرداخت می شود که میزان نرخ سود برای تسهیلات تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان، چهار درصد خواهد بود. وی با بیان […]
به گزارش مجله کارآفرینان موفق،
«سیامک آزادی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس این تفاهم نامه به شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور تسهیلات با نرخ سود پایین پرداخت می شود که میزان نرخ سود برای تسهیلات تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان، چهار درصد خواهد بود.
وی با بیان اینکه برای تسهیلات با مبالغ بالاتر، میزان نرخ سود بیشتر شده و حداکثر به ۱۰ درصد می رسد، به بازپرداخت طولانی مدت این تسهیلات نیز اشاره کرد و گفت: این تسهیلات تا پنج سال قابل تقسیط است.
این مسوول در ادامه ابراز امیدواری کرد با همکاری بنیاد برکت در بحث تامین وثایق هم کمک هایی به شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور استان صورت گیرد.
آزادی انعقاد این تفاهم نامه را کمک خوبی در راستای تامین مالی مورد نیاز این شرکت ها و واحدها عنوان کرد.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه در ادامه از برگزاری رویداد “تانا” در استان در نهم آذر ماه خبر داد و افزود: این رویداد با عنوان طرح “توسعه و ارتقا زیست بوم نوآوری استان ها” توسط وزارت علوم در سطح کشور در حال اجراست و بسیاری از استان ها اقدام به برگزاری آن کرده اند.
آزادی افزود: در استان کرمانشاه هم این رویداد با اولویت و محوریت حوزه کشاورزی برگزار می شود و نمایندگانی از وزارت علوم و وزارت جهاد کشاورزی در آن حضور خواهند داشت.
وی گفت: در این رویداد با شناسایی نیازهای فناورانه حوزه کشاورزی، شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناوری که بتوانند این نیازها را مرتفع کنند اعلام آمادگی کرده و میان آنها و صنایع و واحدهای تولیدی حوزه کشاورزی تفاهم نامه همکاری منعقد می شود.
این مسوول اشاره ای هم به حضور شرکت های دانش بنیان کرمانشاه در نمایشگاه ملی گیاهان دارویی و طب سنتی داشت و افزود: ۱۱ شرکت از استان در این نمایشگاه حضور داشتند و این حضور توانست دستاوردهای خوبی برای استان داشته باشد.
وی افزود: یکی از مهمترین این دستاوردها جذب همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت جهاد کشاورزی در بحث راه اندازی مرکز نوآوری گیاهان دارویی در استان است.
آزادی گفت: امیدواریم با دستاوردهای این نمایشگاه شاهد اتفاقات خوبی در حوزه توسعه گیاهان دارویی استان باشیم.
در استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت اکنون ۶۴ شرکت دانش بنیان فعال است که براساس برنامه ریزی های انجام شده مقرر است این تعداد تا پایان سال به ۱۲۸ شرکت افزایش یابد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0