در آقدره چه خبر است؟
اخباری رسمی و غیررسمی درباره تجمع افراد جویای کار و درگیری در آقدره منتشر شده است.
به گزارش رسانه ها، ایرنا با تیتر «مخلان امنیت در روستای آقدره تکاب دستگیر شدند» نوشت: سرهنگ رضا مظفر در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: جمعی از اهالی روستای «آقدره وسطی» این شهرستان با برپایی تجمع غیرقانونی منجر به مسدود شدن راه معدن موجود در این روستا و مانع تولید و اقتصاد و امنیت محل شده بودند.
وی اضافه کرد: مامورین انتظامی در راستای حفظ و برقراری نظم و امنیت پایدار در منطقه که از وظایف ذاتی پلیس است، به محل تجمع اهالی این روستا اعزام شدند.
فرمانده انتظامی تکاب گفت: به رغم دعوت به آرامش و به پایان رساندن تجمع از سوی ماموران که با حضور رییس و اعضای شورای تامین شهرستان صورت گرفت متاسفانه تجمع کنندگان اقدام به اخلال در نظم عمومی کردند.
وی اظهار کرد: با دستور قضایی مخلان اصلی نظم و امنیت عمومی در این روستا دستگیر و پرونده قضایی در این خصوص تشکیل و تحویل مراجع قضایی شدند.
روستای آقدره که در ۳۰ کیلومتری تکاب قرار دارد به دلیل وجود معدن طلا که این معدن یکی از معادن بزرگ طلای کشور به شمار میرود، از اهمیت زیادی برخوردار است.
در شهرستان تکاب علاوه بر این معدن طلا، معدن دیگری نیز با عنوان زرشوران وجود دارد که بزرگترین معدن طلای خاورمیانه است.
تکاب با بیش از ۷۸ هزار نفر جمعیت در جنوبی ترین نقطه آذربایجان غربی و ۳۰۹ کیلومتری ارومیه مرکز این استان واقع شده است.
ایلنا، خبرگزاری کار ایران با تیتر «تجمع اهالی آقدره برای «کار» در معدن سنگ» نوشت: تجمع شماری از کارگران و جوانان جویای کار روستای آقدره وسطی در محوطه معدن سنگ تراورتن آقدره، به برخورد و درگیری منجر شد که با مداخله عوامل انتظامی خاتمه یافت.
یک منبع کارگری در معدن سنگ تراورتن آقدره در تماس با خبرنگار ایلنا گفت: تجمع روز یکشنبه (هشتم مردادماه) شماری از اهالی روستای آق دره وسطی واقع شهرستان تکاب در استان آذربایجان غربی بر سر یافتن شغل در معدن سنگ تراورتن آقدره به درگیری منجر شد.
این کارگر افزود: با وجود آغاز عملیات استخراج و جذب تدریجی کارگران در معدن سنگ آقدره، هنوز شماری از اهالی منطقه در صف استخدام این واحد معدنی و معدن طلا باقیماندهاند.
برپایه این اطلاعات؛ از زمان آغاز عملیات استخراج در این واحد معدنی از پاییز سال گذشته، طبق روال معمول شمار قابل توجهی از اهالی این منطقه برای یافتن شغل به معدن سنگ تراورتن و معدن طلای آق دره که تنها منبع اشتغال جوانان بومی است، مراجعه میکنند. این جویندگان کار بیشتر از اهالی روستاهای آقدره اولیا، وسط و سفلی هستند و از قرار معلوم تا تعداد کمی از اهالی به عنوان کارگر در این دو واحد معدنی مشغول کار شدهاند.
به گفتهی این کارگر؛ ظاهرا روز گذشته پافشاری دو نفر از جویندگان کار در محوطه معدن سنگ تراورتن آقدره منجر به درگیری با عوامل نگهبانی معدن میشود.
وی افزود: تعداد مصدومان درگیری روز گذشته دو نفر بود که یکی شاغل معدن و دیگری جوینده کار بود. و هر دو برای درمان در بیمارستان شهدای تکاب و بیمارستانی در زنجان انتقال یافتهاند.
از قرار معلوم درگیری با مداخله عوامل انتظامی خاتمه یافت. همچنین جلسهای ازسوی شورای تامین شهرستان تکاب برگزار شده است.
فاطمه حبیبی
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0