راهکار فناورانه برای حذف طولانی مدت خاصیت نانویی منسوجات
به گزارش مجله کارآفرینان موفق، تهران – ایرنا – یک تولیدکننده پارچههای آنتی باکتریال با ایدهای فناورانه برای نانویی کردن منسوجات به جای آغشته کردن سطح پارچه به مواد نانویی، این مواد را به تار و پود پارچه وارد کرد و از این طریق مشکل از بین رفتن خاصیت نانویی آن با گذشت زمان و […]
به گزارش مجله کارآفرینان موفق،
تهران – ایرنا – یک تولیدکننده پارچههای آنتی باکتریال با ایدهای فناورانه برای نانویی کردن منسوجات به جای آغشته کردن سطح پارچه به مواد نانویی، این مواد را به تار و پود پارچه وارد کرد و از این طریق مشکل از بین رفتن خاصیت نانویی آن با گذشت زمان و در اثر تماس با سطوح را رفع کرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0