زمان اعلام نتایج آزمون وکالت ۱۴۰۲ مشخص شد
به گزارش کارآفرینان موفق، بازارکار، بر اساس برنامه ریزی های قبلی و تصمیمات اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری (اسکودا) و سازمان سنجش، آزمون در ۳۴ شهر کشور برگزار شد.
آزمون وکالت ۱۴۰۲ کانون های وکلای دادگستری صبح امروز مورخ ۱۳ مرداد ماه در سراسر کشور برگزار شد.
کوشا افزود: بر اساس اعلام قبلی اسکودا در خصوص آمار ثبت نام کنندگان در آزمون وکالت ۱۴۰۲، تعداد ۱۰۹ هزار و ۹۱۹ داوطلب ( ۵۳ هزار و ۵۰۶ نفر مرد و ۵۶ هزار و ۴۱۳ زن) ثبت نام کرده اند، اما در خصوص آمار افراد حاضر در جلسه آزمون می بایست منتظر اطلاعیه های رسمی اسکودا و سازمان سنجش بود.
رئیس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) گفت همچنین در نشست خبری امروز ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: امیدواریم نگاه سختگیرانهای که در برخی موارد به خبرنگاران وجود دارد برداشته شود. خبرنگاری و وکالت شباهتهایی به هم دارند و ما وظیفه داریم شفافسازی کنیم و ذهن مردم را آگاه کنیم.
وی با بیان این که باید از خبرنگاران حمایت شود چرا که خبرنگاران رکن مردمسالاری هستند و در واقع آنها یکی از پایههای دموکراسی و آزادی بیان هستید گفت: خبرنگاران دغدغهمند هستند و ما هم ( وکلا) دغدغهمند هستیم و سعی میکنیم حقوق مردم را استیفاء کنیم. با این اشتراکی که بین نهاد وکالت و اصحاب رسانه وجود دارد این تکالیف وظایف زیادی را بر دوش هر دو گذاشته است. ما وظیفه داریم از شما حمایت کنیم برای اینکه خطشکن هستید تا اخبار را به مردم برسانید.
کوشا با بیان اینکه کانون وکلا یک نهاد دیرینه مدنی است، گفت: همانطور که انتظار دارند از خبرنگاران و رسانه خوب دفاع کنیم، انتظار داریم در تنویر افکار عمومی نهاد وکالت یک نهاد مستقل نشان داده شود چراکه برآیند همکاری نهاد رسانه و وکالت ایجاد رفاه و امنیت خاطر برای مردم است.
وی گفت: ما معتقدیم در فصل سوم قانون اساسی در بحث تبیین حقوق ملت ما و شما ( رسانه و نهاد وکالت) رسالت سنگینی داریم. ما باید از خبرنگارانی که قهرمانانه و ایثارگرانه وارد میشوند، دفاع کنیم. اگر رسانه پشت نهاد وکالت و اگر نهاد وکالت پشت همدیگر را خالی کنند، تضییع حقوق مردم صورت خواهد گرفت.
در ادامه این نشست، کامبیز نوروزی حقوقدان گفت: وکالت و روزنامهنگاری مشترکاتی دارند. هر دو مطلق و غیرمشروط هستند و روزنامهنگاری مجری یک حق مطلق و مشروع است و روزنامهنگاری که بخواهد حرفش را بزند دارای این دو حق است.
وی افزود: نهادهای صنفی و حرفهای روزنامهنگاری و وکالت بسیار بیش از سایر حرفهها تحت فشار قرار دارند. فشار روی روزنامهنگاران و وکلا بیش از همه اقشار و صنوف است.
صنف وکالت خود را همسنگر روزنامهنگاران و خبرنگاران میداند
رئیس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران در پیامی به مناسبت روز خبرنگار تاکید کرد: صنف وکالت در پاسداری از آزادی بیان، گردش آزاد اطلاعات و حق دسترسی مردم به اطلاعات، خود را همسنگر روزنامهنگاران و خبرنگاران میداند.
به گزارش بازارکار به نقل از روابط عمومی اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران (اسکودا)، متن پیام جعفر کوشا به این شرح است:
«رسانهها از مهمترین مجاری اعمال حق نظارت مردم بر حکمرانان و اصحاب رسانه، مرزداران مقاوم و صدیق آزادی بیان و مردمسالاری در کشور هستند.
نهاد وکالت از آنجا که مسئولیت اصلی خود را صیانت از حقوق مردم و کنشگری مسئولانه در راستای خیر عمومی میداند، در حوزههای بسیاری با نهاد رسانه هممسئله و همدغدغه است.
بارها گفتهایم، باز هم میگوییم هرگونه تنگنظری و اعمال محدودیتهای نامشروع در مسیر فعالیت خبرنگاران و روزنامهنگاران شریف کشور گامی علیه آموزههای دین مبین اسلام، بنیانهای دموکراتیک و حقوق مصرح مردم در قانون اساسی است.
صنف وکالت در پاسداری از آزادی بیان، گردش آزاد اطلاعات و حق دسترسی مردم به اطلاعات، خود را همسنگر روزنامهنگاران و خبرنگاران میداند و پیش از این نیز همواره دغدغهمندی خود را در این زمینهها مستمرا و مکررا با اصحاب قدرت در میان گذاشته است.
اینجانب، به نمایندگی از نهاد وکالت و یکایک همکاران وکیلم در سراسر کشور، ضمن عرض خدا قوت به اصحاب گرانقدر رسانه، فرا رسیدن روز خبرنگار را به آنان صمیمانه تبریک عرض میکنم.
در پایان، ضمن گرامیداشت یاد شهدای خبرنگار و خبرنگاران و روزنامهنگارانی که عمر خود را صرف آگاهیبخشی به جامعه کرده اما امروز در میان ما نیستند و البته آرزوی گشایش برای خبرنگارانی که در مسیر فعالیت حرفهای به دلیل تفاسیر سختگیرانه از قوانین، با برخوردهای قضایی و امنیتی مواجه شدهاند؛ برای همه اهالی قلم که در عین محدودیتها و برخی بیمهریها همچنان شرافتمندانه به پاسداری از حقیقت مشغولاند، آرزوی توفیق میکنم.»
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0