دستگاه ایرانی استنشاق دارو را برای بیماران تسهیل کرد

به گزارش مجله کارآفرینان موفق، به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مازیار سجادی مدیرعامل شرکت الکترو سازه دامون گفت: نبولایزر دستگاهی است که با وارد کردن دارو به صورت غبار یا مه به داخل ریه بیمار به معالجه بیماران تنفسی مانند بیمارانی که دچار فیبروز ریه، تنگی […]

به گزارش مجله کارآفرینان موفق،

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مازیار سجادی مدیرعامل شرکت الکترو سازه دامون گفت: نبولایزر دستگاهی است که با وارد کردن دارو به صورت غبار یا مه به داخل ریه بیمار به معالجه بیماران تنفسی مانند بیمارانی که دچار فیبروز ریه، تنگی نفس و آسم شدید هستند، کمک می کند.

وی توضیح داد: نبولایزر تولید شده در داخل کشور یک سوم نمونه خارجی قیمت دارد و همین امر سبب شده تا صرفه جویی ارزی قابل توجهی بواسطه تولید نبولایزر در داخل کشور صورت گیرد.

این مدیر حوزه دانش بنیان یادآور شد: تولید نبولایزر در الکتروسازه دامون علاوه بر این که نیاز بیمارستانی داخل کشور را برطرف کرده، حدود ۱۰ فرصت شغلی نیز به صورت مستقیم ایجاد کرده است.

تسهیل تنفس

نبولایزر هوا یا اکسیژن فشرده را درون داروی مایع پمپ می کند تا آن را به بخار قابل استنشاق توسط بیمار تبدیل کند و بیمار به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی نفس می کشد. به این ترتیب دارو با سرعت بیشتر و با عوارض جانبی کمتر جذب می شود. استفاده از نبولایزر منجر به کاهش درد، کاهش عفونت، بهبود سرفه و افزایش عملکرد عضلات تنفسی می شود.

هوایی که وارد دستگاه می شود در کمپرسور آن فشرده شده و سپس وارد محفظه دارو می شود. با این فشار، داروی مایع تبدیل به ذرات ریز بخار می شود و به ماسک نبولایزر می رسد.

استفاده از نبولایزر برای شرایط حاد که بیمار در منزل دچار مشکل ریوی شدید شده و دسترسی به محیط درمانی وجود ندارد مناسب است. در درمان آسم، این دستگاه موثرتر است زیرا مانند اسپری ها بیمار نباید نفس عمیق بکشد.